Underwriter

gar-bo logo
Gar-Bo är Sveriges ledande försäkringsbolag inom byggrelaterade försäkringar! Vi erbjuder trygghetslösningar vid nybyggnation och småhusförsäljning samt skräddarsydda tjänster och utbildningar. Nu söker vi en Underwriter till en spännande roll i entreprenöriell och dynamisk miljö, med ca 40 medarbetare, i nya fina lokaler vid Skanstull, Stockholm.
Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är riskbedömning och prissättning med inriktning mot fastighets-, entreprenad- och resebranschen. Du kommer att arbeta i en mindre grupp med fyra kollegor där du förväntas bidra både högt och lågt med de uppgifter som är aktuella. På sikt ser vi gärna att du har kapacitet att axla ett produktägaransvar. Uppgifter som ligger inom ditt ansvarsområde är bland annat: Offerera, teckna och administrera försäkringar inom gällande riskurvalsregler till nya och befintliga kunder. Ansvara för administration, uppdateringar och löpande uppföljning av kunder, till exempel registervård och hantering av ramavtal. Delta i utvecklingen av interna arbetsprocesser samt i produktutvecklingsarbetet. Förbereda och medverka vid besök, både på kontoret och ute hos kund och för resebranschen med försäkringsförmedlare. Säkerställa hög servicenivå och snabb leverans till våra nya och befintliga kunder. Du kommer att ha många kundkontakter via telefon.
Utbildning/ bakgrund
Det är positivt med en akademisk examen men inget krav. Du har arbetat i något eller några år i sakförsäkringsbranschen och då i en roll som säljare, junior- el assistant underwriter, försäkringsförmedlare, client coordinator eller inom kundservice. En annan passande bakgrund är arbete med krediter inom finansbranschen. Du känner dig nu mogen för nästa steg i karriären! I tidigare befattningar har du uppvisat mycket starka administrativa färdigheter, en god analytisk kapacitet och förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift.
Personliga egenskaper
Du är observant på mål och säkerställer hög kvalitet. Du analyserar frågor och bryter ner dem i sina beståndsdelar. Du gör systematiska och rationella bedömningar grundade på relevant information. Du uttrycker dig klart, tydligt och övertygande såväl i grupp som på tu man hand. Du skriver klart och koncist och anpassar språk och stil med hänsyn till läsaren. Du är lyhörd och smidig i umgänget med andra, visar respekt och har lätt att samarbeta. Du motiverar dig att arbeta hårt för att nå målen. Du visar entusiasm och är inriktad på fortsatt karriär.
Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på Qsearch, tel 0707-72 77 11.

Sök tjänst

Tidigare arbetslivserfarenhet: Fyll i dina tre senaste eller viktigaste tidigare tjänster. Välj bransch, fyll i företagsnamnet, välj befattning och fyll i start- och slutår för tjänsten.