Möt vår medarbetare och konsult Rebecca Runberg

Möt vår medarbetare och konsult Rebecca Runberg

  • 6 okt, 2022

”Tacksamheten från både kunder och kandidater när processer väl går i mål är otroligt roligt och ger mycket energi! Att få hjälpa kandidater att klättra på karriärstegen och utvecklas och kanske faktiskt få sitt drömjobb, ger en meningsfullhet. Likaså att få bygga långvariga relationer för att i framtiden vara en primär kontaktperson man känner förtroende för, driver mig något enormt.”

 

Läs mer
Framgångsrik rekrytering - Anne Mattila Wass

Framgångsrik rekrytering - Anne Mattila Wass

  • 6 okt, 2022

Möt Anne Mattila Wass som nyligen har påbörjat en anställning som Direktionshandläggare på Riksbanken.

Anne är en av våra senaste tillsättningar inom vår nya affär – Specialistrekrytering i offentlig sektor. En vidareutveckling av vårt erbjudande som möjliggjorts av ett nära samarbete med vårt systerbolag Source. Tillsammans skapar vi nu ännu större möjligheter för våra kandidater genom tillgång till fler intressanta roller.

Vi ser fram emot att följa dig och dina framgångar Anne!

 

Läs mer
Ny logotyp – samma tydliga vision

Ny logotyp – samma tydliga vision

  • 29 sep, 2022

Qsearch har sedan start skapat sig en framgångsrik position som en självklar rekryteringsspecialist till många av de ledande aktörerna inom bank, finans och försäkring. Sedan bolaget blev en del av NGS Group har en fantastisk tillväxt- och förändringsresa påbörjats.

– Under våren har vi uppdaterat vår hemsida för att synliggöra vårt nya sammanhang och gemenskap. Som en del i utvecklingen av vår grafiska profil presenterar vi nu stolt vår nya logotyp som sluter cirkeln, säger Helena Petterson, Chef strategi- och affärsutveckling.

Läs mer