Om Qsearch

Vi är ett rekryteringsföretag som kombinerar det bästa från två världar - en gedigen kunskap och förståelse för uppdragsgivarnas behov och en hög kompetens i rekryteringsarbetet. Vi fokuserar på de områden där vi har en unik kompetens och kan tillföra ett stort mervärde till våra uppdragsgivare. Vi kan därför hitta de bästa kandidaterna för varje specifikt uppdrag och erbjuda en optimal matchning mot  uppdragsgivarnas kravspecifikation.

Vi har en lång erfarenhet både från chefspositioner på många nivåer och från själva rekryteringsbranschen. Det ger oss en unik ställning där vi kan bidra med extra djup förståelse för hela den krävande rekryteringsprocessen och en god känsla för att hitta talangerna. Vi ser verksamheter, behov och målsättningar – och vi ser människor med kunskap, kompetens och drivkraft. Och vi hjälper dem finna varandra.

Med engagemang

Vi på Qsearch hjälper dig genom alla steg av rekryteringen - t ex. behovsanalys, kravprofil, search, annonsering, urval, tester, intervjuer och uppföljning. Du väljer själv hur involverad du vill vara i processen och du kan alltid räkna med full attention från vår sida. Din rekrytering är vår utmaning!