Pressmeddelande: NGS Group förvärvar rekryteringsbolaget Qsearch AB

Rekryteringsbolaget Qsearch AB har idag tecknat avtal om att förvärvas till 100 procent av NGS Group. Qsearch har sedan 2006 framgångsrikt rekryterat ledare och specialister i bank, finans och försäkring. Bolaget ägs av Stefan Otterbeck och Helena Pettersson som båda kommer att driva och utveckla verksamheten framåt.

Qsearch konsulter har gedigen kunskap och erfarenhet från finansmarknaden och har sedan start byggt en framgångsrik position som en viktig rekryteringsspecialist till många av de ledande varumärkena inom bank och försäkring.

”Våra uppdragsgivare är samhällsviktiga och ställer höga krav på kvalitet, stabilitet och långsiktighet. Vi har byggt verksamheten genom att vara närvarande, uppdaterade, pålästa och genom att lyssna till våra kunder och deras behov. Vi levererar tjänster som gör skillnad för kunden”, säger Stefan Otterbeck, Partner och VD.  

NGS är en marknadsledande bemannings- och rekryteringskoncern, inriktad mot vård, skola, socialtjänst, ekonomi och executive search. Koncernen omsätter idag omkring 600 miljoner kronor fördelat på olika affärsområden med verksamhet i Sverige, Norge och Finland och är noterat på NASDAQ Stockholm. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Karlskrona, Oslo och Helsingfors verkar de med en lokal närvaro mot kunder och personal.

NGS Group fortsätter nu sin strategi att växa både organiskt och genom förvärv av specialistinriktade bolag för att stärka sin position på marknaden. Tidigare har NGS Group bland andra förvärvat Human Capital Group HCG AB och Source Executive Recruitment Sweden AB vilka båda ingår I koncernen idag.

”För oss är kunden alltid viktigast. Vi är glada för att gå samman med en partner som också verkar utifrån värderingar som kundfokus, kvalitet, stabilitet och långsiktighet. Tillsammans ska vi utveckla och skapa nya tjänster för att tillföra mervärde till våra kunder”, fortsätter Stefan Otterbeck.    

”Tillsammans med NGS Group kommer vi att kunna utveckla och expandera verksamheten för att bli ännu starkare inom finanssektorn. Vi ser en stor potential för våra tjänster på marknaden. Det ska bli spännande att få ta del av NGS Groups kunskaper och erfarenheter och vi ser fram emot att delta i utvecklingen av verksamheten i hela koncernen”, säger Helena Pettersson, partner och konsult.

För mer information:

Stefan Otterbeck, VD Qsearch
stefan.otterbeck@10.101.108.15
Tel: 0707-72 77 11

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin