Så ska Qsearch säkra framtidens kompetensbehov

När coronapandemin kom vändes vår värld upp och ned, och många undrar när livet ska återgå till det normala, om det nu någonsin kommer att bli som förut. Men allt måste inte bli som förut. Vi kan i stället lära oss av det som varit och blicka framåt. På Qsearch har vi alltid behållit ett nyfiket förhållningssätt, vilket gör att vi aldrig slutar utvecklas. Det har gjort oss till den självklara partnern inom rekrytering av ledare och specialister inom finanssektorn.

Den senaste tiden har vi genomgått en stor förändringsresa. Från att vara ett mindre fristående rekryteringsbolag är vi nu en del av NGS Group, en välrenommerad bemannings- och rekryteringskoncern. Vi valde att ta detta steg eftersom vi ville växa och utvecklas som affärsverksamhet. Tillsammans med vår nya samarbetspartner vässar vi vår kompetens ytterligare och fokuserar på det vi är bra på: att matcha rätt kandidat med rätt roll inom bank, finans och försäkring.

Med framtiden i sikte

Jag har arbetat med rekrytering i 20 år nu. Under resans gång har jag lärt mig att rekrytering handlar om så mycket mer än att vara en bra människokännare. Det handlar om kommunikation, förnuft och att ligga steget före. Att arbeta med människor är givande, utmanande och utvecklande. Vi agerar affärsmässigt och säkerställer en hög kvalitet och långsiktighet för våra kunder och kandidater under hela processen. Våra uppdragsgivare består av flera av branschens tyngsta aktörer, och våra största uppdragsgivare har följt med oss i dryga tio år. För oss är det ett kvitto på att vi år efter år lyckas förmedla tillit, ansvarstagande och att vi har en talang för att pricka rätt.

Då vi själva har arbetat som ledare och specialister i finanssektorn har vi spetskompetens som är uppskattad bland våra uppdragsgivare, som består av ledare inom bank, finans och försäkring. I takt med att efterfrågan på regulatoriska tjänster ökar ställs allt högre krav på vår bransch och det är av största vikt att vi ständigt håller oss uppdaterade och relevanta. Det är därför ett viktigt steg att vi nu är en del av NGS, och vi ser fram emot att tillsammans fortsätta utvecklas och bli en ännu starkare aktör inom finanssektorn.

Qsearch växer

Drivs du också av utvecklande utmaningar? Då vill vi gärna höra från dig. I samband med att vi gått samman med NGS har vi påbörjat en ny rekryteringsresa med oss själva som kund. Kort sagt, vi växer. Om du vill använda din kompetens till att göra skillnad och utvecklas tror vi att du skulle passa bra hos oss. Vi har en väl beprövad rekryteringsprocess där vi hjälper våra kunder att nå sina mål. Vårt främsta fokus är att hitta den bästa matchningen – inte bara utifrån kompetens, utan även företagskultur.

Vår egen företagskultur sätter lärandet i första rummet. Vi drivs av att ständigt utvecklas, möta nya människor och att förfina vår spetskompetens. Hos oss finner du en professionell och affärsmässig miljö i en familjär kontext, där samarbete och kommunikation är lika viktigt som individuell prestation. Våra experter är nyfikna och passionerade och strävar alltid efter att bli lite bättre varje dag.

Nyfiken på att få veta mer?

Hör gärna av dig!

– Stefan Otterbeck, vd, Qsearch

För mer information:

Stefan Otterbeck, VD Qsearch
stefan.otterbeck@qsearch.se
Tel: 0707-72 77 11

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin