Trading Underwriter Grupp

Välkommen till ett unikt bolag inom försäkring. Svedea är ett snabbväxande specialistbolag inom försäkring. Sedan 2011 erbjuder vi försäkringar för fler än 200 000 privatpersoner men också ca 30 000 företag. Inom företagsförsäkring inriktar vi oss på mindre företag och säljer både direkt – framförallt via digitala kanaler, via försäkringsförmedlare och i form av gruppavtal i partnerskap med förmedlare, organisationer, kedjor och andra företagsgrupperingar.Red dot


Trading Underwriter som skapar och utvecklar affärer

Som Trading Underwriter Grupp på Svedea arbetar du med både införsäljning av nya grupplösningar och underhåll av vår befintliga affär. Du har resultatansvar för egna grupper och deltar aktivt i produktutvecklingen tillsammans med andra underwriters, förmedlare och gruppföreträdare och ansvarar för att vårt erbjudande möter förväntningarna på marknaden. Du har regelbundna kontakter med förmedlare och spelar en aktiv roll när det gäller marknadsföring av gruppförsäkringslösningarna till slutkund.


Det här förväntar vi oss av dig

Vi söker dig som har några års erfarenhet av företagsförsäkring och samarbeten med förmedlare och gruppföreträdare. Du är en förtroendeskapande person som är van att arbeta självständigt och som sporras av att uppnå resultat. För att lyckas i rollen är det avgörande att du är lyhörd och flexibel gentemot marknaden. Som person är du strukturerad och effektiv, en skicklig förhandlare, gillar att skapa kontakter och samarbeta med andra människor.

Vi gillar att du:

• Har erfarenhet av sakförsäkring för grupper
• Har erfarenhet av försäljning mot förmedlarmarknaden
• Är bra på att kommunicera både i tal och skrift
• Är tydlig och förtroendeingivande
• Förstår värdet av en hög servicenivå


Det här kan du förvänta dig av oss

Svedea är ett företag som inte liknar något annan i försäkringsbranschen – energinivån är hög och företagskulturen mycket tydlig. Vi är 150 medarbetare som drivs av visionen att förändra vår bransch och att få möjlighet att göra skillnad. Vårt huvudkontor finns på Kungsholmen i Stockholm med filialkontor i Hammarstrand, Växjö och Umeå.


För mer information, kontakta Stefan Otterbeck på tel 0707-72 77 11.