Advinans söker Företagsansvariga Säljare

Vi är i grunden ett teknikbolag, som ligger i framkant inom förmånshantering och rådgivning- och kapitalförvaltning. Affärsidén är enkel – att genom modern teknik hjälpa arbetsgivare och deras anställda att hantera förmåner digitalt för att stärka medarbetarerbjudandet. Vi har ett speciellt starkt fokus på att göra de viktigaste förmånerna pension och försäkring begripliga genom att erbjuda digital rådgivning för alla. Genom låga och fullt transparenta priser och en fullt oberoende rådgivning gör vi det bästa för kunden. Vi vinner absoluta merparten av affärerna i konkurrens med stora förmedlare och förmånsportaler. Den mest moderna plattformen i kombination med en integrerad lösning för pension och försäkring är oslagbar. Vi har en vinnande företagskultur kännetecknad av professionalism, driv och tydligt personligt ansvar. Vi är reglerade av Finansinspektionen, har viktiga referenskunder inom alla viktiga segment och är inom kort lönsamma, och i grunden mycket starka ägare. Vi erbjuder en långsiktig tillväxtplattform för drivna personer med betydande möjligheter att utnyttja trend mot digitalisering i en stor, ineffektiv och lönsam industri. I Sverige och på sikt eventuellt internationellt. Vi är idag 22 anställda och sitter i moderna lokaler i Stockholms City och växer nu ytterligare för att möta mycket stor efterfrågan i marknaden.Red dot


Vill du vara med och utveckla framtidens företag inom förmåner?

Bolaget växer och expanderar nu sin säljorganisation, både med Företagsansvariga Säljare och Key Account Managers. Hos oss finns det stora möjligheter för dig att växa och utvecklas inom bolaget. Hos oss råder en hög affärsdriven kultur med stark teamanda. Vår säljorganisation består nu av fem personer och vi ska växa med ytterligare fyra personer.

Som Företagsansvarig Säljare skapar du nya affärer med nya spännande arbetsgivare (typiska kunden är en arbetsgivare med 200- 5000 medarbetare). Du driver egna kundprocesser – från första mötet, till en gedigen behovsanalys, till att specificera lösning till förhandling av kommersiella villkor. Företrädesvis arbetar du tillsammans med HR- eller finansansvariga hos arbetsgivaren. Säljcyklerna kan vara allt från 3 månader, upp till ett år för större affär. På varje affär teamar vi upp för att möta kundens behov på bästa sätt.

För att lyckas i rollen är viktigt att du har en hög motivation, ambition och driv. Du gillar att lösa komplexa problem tillsammans med kunden – alltifrån att förstå kundbehovet och möta upp med lösningar, förstå beslutsprocessen till att tillsammans med leveransorganisation säkerställa en bra leverans.


Utbildning/bakgrund

Vi tror att du har kommit igång på ett bra sätt i din karriär. Du känner att du kan mer och vill komma in på ett företag där möjligheterna är obegränsade.

Det är positivt om du har en akademisk examen – men det viktigaste är att du har ett driv, relevant erfarenhet och brinner för att hjälpa arbetsgivare och deras medarbetare.

Från tidigare befattningar har du påvisat mycket goda resultat. Detta inbegriper förmågan att hålla en hög aktivitetsnivå över tid, affärsmässighet och förmågan att stänga affärer.

För rollen som Företagsansvarig Säljare ska du ha erfarenhet av att ha arbetat som säljare av komplexa IT lösningar mot företag, gärna med HR system, eller som säljare på ett försäkringsbolag eller försäkringsförmedlare. Du har drivit egna affärer – men vill nu växla upp och ta större ansvar.


Personliga egenskaper

Du har en hög grad av affärsmässighet, är medveten om konkurrenters aktiviteter och marknadstrender. Du är vinstfokuserad och uppskattar den kommersiella inverkan som det egna arbetet har på vinsten.

Du är en duktig kommunikatör och talar självsäkert och obehindrat. Du har förmågan att fånga andras uppmärksamhet när du talar.

Du planerar den egna tiden effektivt och lägger upp ditt eget arbetsschema. Du prioriterar och förbereder dig i förväg liksom att du sätter realistiska tidsramar.

Du uppnår resultat och antar gärna utmanande uppgifter. Du ställer och överträffar utmanande personliga mål.


Ytterligare upplysningar erhålles av Lisa Robberts på Qsearch, email: lisa.robberts@qsearch.se, tel 076-777 03 65. Välkommen med din ansökan!