Hej vår framtida Skadechef!

Red dot


Det är med aningens blandade känslor jag skriver detta brev. Lite sorgsen eftersom vår nuvarande skadechef har valt att axla en ny och viktig roll, samtidigt också glad eftersom den rollen faktiskt är hos oss. Men mest är jag nog ändå förväntansfull över att jag nu ska få lära känna dig, vår nya skadechef.

För jag vet att du, precis som jag, älskar människor. Du bemöter han, hon och hen med respekt, nyfikenhet och värme. Det spelar ingen roll om det är en kollega, kund eller samarbetspartner – alla känner sig sedda av dig. Din förmåga att få människor runt dig att må bra och att vilja göra sitt bästa är lite av ditt signum. Samtidigt tvekar du inte inför att ta tag i besvärliga situationer eller att stå upp för det du tror på.

Jag känner mig också väldigt trygg med att du inte är någon nybörjare när det kommer till skador och försäkringar. Tvärtom har du flera års erfarenhet av att framgångsrikt balansera skadeverksamhet och kundnöjdhet samtidigt som du fokuserar på lönsamhet. Din långa erfarenhet och ditt lönsamhetsfokus kommer väl till pass nu när du ska ta över taktpinnen och leda skadearbetet i Dinagruppen. Skadeorganisationen är en orkester med många instrument, på många platser som ändå ska fortsätta spela i harmoni och på samma gång kunna utveckla sin repertoar på ett bra sätt.

Ska jag sammanfatta dig med några få ord så är du helt enkelt en drottning eller kung på skador och du kan det som ingen annan. Din entusiasm, din generositet i att dela med dig av din kunskap och din förmåga att samla olika viljor och hitta en väg framåt är inspirerande.

Jag ser verkligen fram emot att få lära känna dig!

Vänliga hälsningar,

Gunilla Svensson, vd Dina Försäkring AB
Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på Qsearch, tel 0707-72 77 11.