Gruppchef Djurskador

Välkommen till ett unikt bolag inom försäkring Svedea är ett snabbväxande specialistbolag inom försäkring. Idag har fler än tvåhundratusen kunder gett oss sitt förtroende och vi fortsätter att växa. Vår vision är att förändra branschen och inom de områden vi är verksamma siktar vi högt – vi ska vara förstahandsvalet på försäkringsmarknaden. Vi har redan mycket nöjda kunder men vår ambition är högre än så – vi vill skapa den bästa skadehantering som någonsin skådats. Vår övertygelse är att framgång skapas av engagerade medarbetare som trivs på jobbet. Vi söker nu därför dig som vill bli en av oss och vara med på vår resa!Red dot


Var med och bygg en skadehantering som alla älskar

Vi söker en gruppchef för djurskador till vårt kontor i Stockholm som idag består av fem skadereglerare. Som gruppchef har du en operativ roll där du kommer att leda, motivera, engagera, inspirera och utveckla dina kollegor i skadeteamet. Du ska även vara ett bollplank i skadefall, svåra samtal och den dagliga verksamheten. Rent konkret kan det innebära att coacha medarbetarna för att komma fram till beslut och kommunicera detta mot kund och andra intressenter.

Dessutom kommer du att vara drivande i automation av skaderegleringsprocessen samt andra interna processer. För rollen krävs det att du håller dig uppdaterad med nyheter, produkter, villkor, instruktioner och lagstiftningen inom branschen.

Målet är att gruppen ska vara kundtillvänd genom att leverera snabb, kunnig och personlig service och att ni bibehåller ett gott samarbete med veterinärer, djursjukhus, leverantörer och andra försäkringsbolag. För att nå målet tror vi att det är viktigt att du är tillgänglig och arbetar nära dem du ska leda samt att du har en naturlig begåvning för att inspirera och lyfta fram det bästa hos de du jobbar med.


Vad vi förväntar oss av dig

För att lyckas och trivas i tjänsten är det viktigt att du:

• Har erfarenhet från försäkringsbranschen eller djursjukvården.
• Har erfarenhet som ledare med personalansvar.
• Har en god kunskap om och ett starkt intresse för djur.
• Har god muntlig kunskap i svenska och engelska och har erfarenhet av skriftlig kommunikation i båda språken med kund.

Har du eftergymnasial utbildning eller erfarenhet av att driva förändring och utveckling inom djurförsäkring ser vi det som meriterande.

Som person söker vi dig som är en trygg ledare med ett gott omdöme och förmåga att ta ansvar. Du är duktig på att skapa ett högt engagemang och teamkänsla bland dina medarbetare. Du förstår värdet av vad god service innebär och utvärderar därmed varje handling och beslut utifrån hur kunder kommer att påverkas. Du förväntas initiera, anpassa och styra upp förändrings- och utvecklingsinsatser. Vidare krävs att du söker nya perspektiv och idéer för att stimulera innovation och förändring. Det är viktigt att du kan anpassa din kommunikation efter mottagare och kommunicera tydligt och enkelt, såväl muntligt som skriftligt. Slutligen måste du kunna hantera flera processer samtidigt och trivas med att arbeta under högt tempo.


Vad du kan förvänta dig av oss

Du kommer till en arbetsplats där energinivån är hög och företagskulturen tydlig och djupt förankrad hos alla. Centrala värden på Svedea är passion, att utmana, att förenkla, att reflektera och att alltid se kunden. Stämningen på kontoret präglas av stor gemenskap och öppenhet. Mer om vår kultur hittar du här: https://www.svedea.se/om-svedea/jobba-hos-svedea/var-viktiga-kultur

Vi är drygt 160 medarbetare och växer stadigt. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor som ligger på Kungsholmen. Här sitter vi högst upp i nyrenoverade lokaler med utsikt över centrala Stockholm. Med SATS i huset är det enkelt att få in träningen i vardagen. Hälsa och välmående är viktigt för oss och därför erbjuder vi alla våra anställda 5 000 kronor i friskvårdsbidrag.


Så här rekryterar vi:

Känner du att du har rätt personlighet och att tjänsten passar dig är det bäst att du skickar in din ansökan omgående. Observera att vi enbart tar emot ansökningar via länken i annonsen.
Har du frågor om tjänsten eller processen kan du alltid ringa eller mejla till ansvarig rekryterare Stefan Otterbeck på Qsearch, tel: 070772 77 11.