Verksamhetsutvecklare sökes till AMF

AMF ligger mitt i centrala Stockholm och vi är idag cirka 350 medarbetare. Med fyra miljoner kunder och ett förvaltat kapital på mer än 600 miljarder kronor, har vi ett stort samhällsansvar, och är en av de största aktörerna på den svenska pensionsmarknaden. Vårt uppdrag är att ge våra kunder en så hög och trygg pension som möjligt. Vi ägs av fack och arbetsgivare tillsammans. Vår vision är att bli bäst i Sverige på pensionen från jobbet. Vi drivs av ett stort engagemang för våra kunder och en stolthet för vårt uppdrag. Vi lever enligt våra värdeord; enkel, trygg och mänsklig. Därför tycker vi att det är viktigt att visa varandra respekt och öppenhet på jobbet. Vi jobbar också för ett tydligt ledarskap, jämlikhet och mångfald genom rätten att få vara sig själv. Vi vill att alla ska känna arbetsglädje och trivas hos oss.Red dot


Gillar du verksamhetsutveckling och att jobba processinriktat?

Då är du kanske rätt person för oss? Vi söker en senior verksamhetsutvecklare med stor erfarenhet av processarbete.

Som verksamhetsutvecklare leder du processutvecklingsarbete i samarbete med specialister i den operativa verksamheten. Du arbetar med processmodelleringar, tar fram målbilder kring konkreta förbättringsåtgärder och verkar för att processförändringar genomförs.

Som verksamhetsutvecklare har du en god överblick över helheten inom AMF. Du har erfarenhet av tvärfunktionellt förändringsarbete och god förståelse för ett arbetssätt som bidrar till en lärande organisation. Det pågår ett företagsövergripande förändringsarbete på AMF, med inriktning mot agila principer.

I rollen som verksamhetsutvecklare arbetar du i en grupp med andra verksamhetsutvecklare. Vi är idag 6 personer.


Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som arbetat operativt med processinriktad verksamhetsutveckling med under ett par år. Erfarenhet av processmodellering är ett krav. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med begrepp/information och verksamhetsregler så är det meriterande.

För att lyckas i rollen krävs att du kan skapa dig mycket god kunskap om vår affär, våra produkter, processer och flöden och hur de är kopplade till funktioner och system.
Du är van att facilitera och driva workshops.

Det är meriterande om du har erfarenhet av förändringsarbete.

Vi ser gärna att du har en akademisk examen.


Personliga egenskaper

Vi vill att du har ett eget driv och är lika duktig på att självständigt leda aktiviteter.

Då rollen innebär samarbete med många olika grupper och människor inom AMF är det viktigt att du är skicklig på att skapa förtroende och bygga relationer.

Du har en god analytisk förmåga.

Ditt arbetssätt präglas av engagemang, lösningsfokus och öppenhet. Som person är du prestigelös och målinriktad och du trivs med att arbeta i grupp.

Du skapar nya idéer, infallsvinklar och insikter och söker möjligheter till förbättringar i organisationen.


Ansökan och kontaktuppgifter

Vi anlitar Qsearch för rekryteringen. Ytterligare upplysningar erhålles av Lisa Robberts, tel: 076-777 03 65 eller lisa.robberts@qsearch.se. Välkommen med din ansökan!