Skadereglerare Entreprenad/Dolda fel och Stora skador

Gjensidige Försäkring är ett av Nordens största försäkringsbolag med verksamhet i Norge, Danmark, Sverige och Baltikum. Skadeförsäkring har varit vår kärnverksamhet i Norge i nästan 200 år. I Sverige etablerades Gjensidige Försäkring år 2006 och erbjuder försäkringsprodukter till privatpersoner och näringsliv med utgångspunkt i visionen ”Vi ska känna kunden bäst och bry oss mest”. Gjensidiges skadeavdelning består av ca 70 skadereglerare och finns i Stockholm och Malmö.Red dot


Om tjänsten

Är du en kundfokuserad och engagerad skadereglerare med erfarenhet av och intresse för skadereglering med inriktning mot entreprenad, egendom och/eller dolda fel? Känns våra kärnvärden - Bygga trygghet, Tänka nytt och Ta sats - rätt? Då kanske du är den vi söker för tjänsten som skadereglerare på avdelningen Ansvar/Rättskydd/Entreprenad.

Tjänsten innebär skadereglering av entreprenadskador och dolda fel-skador. Du vägleder våra entreprenadkunder i skadeprocessens olika steg och fattar beslut enligt gällande villkor. För rätt person kan skadereglering av stora skador inom egendom och fastighet vara en naturlig utvecklingsväg.

Rollen innefattar att agera ”sparringpartner” och kompetensstöd till dina kollegor. Du kommer att samarbeta med övriga kollegor inom gruppen liksom övriga delar av skadeorganisationen, underwriting, våra försäljningskanaler och mäklardisk. Tjänsten kan innefatta en del resor och skadejourtjänstgöring.

Arbetsuppgifterna är utmanande och variationsrika med kontakt med både interna och externa partner. Idag består gruppen av tio personer och en jur stud som arbetar deltid. Genom ditt arbete kommer du att vara en viktig del i Gjensidiges fortsatta utveckling.


Vem är du?

Vi vill att du har gedigen försäkringskunskap med erfarenhet av entreprenadskador och/eller egendomsskador, gärna mot företag. Andra erfarenheter som är meriterande är skadereglering av dolda fel och/eller ansvarsskadereglering, diplomutbildning för skadereglering, byggteknisk kompetens samt kunskap i fastighets- och entreprenadrätt.

Du är en lagspelare med intresse för att bidra till utveckling samtidigt som du kan säkerställa måluppfyllnad. Du är initiativrik med ett gott självförtroende och ett pragmatiskt, serviceinriktat och professionellt arbetssätt. Du behöver vara en god kommunikatör i både tal och skrift och ha förhandlingsvana.


Vad erbjuder vi?

Som en del av Gjensidige kommer du att få chansen att vara med och utveckla ett bolag i tillväxt. Din insats kommer ha stor betydelse för vår vidare framgång på den svenska marknaden. Vi håller till i nyrenoverade, fräscha lokaler centralt på Östermalm i Stockholm. Kontoret är en arbetsplats präglad av en mix av åldrar, erfarenhet och bakgrund.


Ytterligare upplysningar erhålles av Lisa Robberts på Qsearch, email: lisa.robberts@qsearch.se eller tel 076-777 03 65.