SH Pension söker två Pensionssäljare

SH Pension har över 70 års erfarenhet av att hjälpa företagare inom handeln med pensions- och trygghetsförsäkringar. Vi erbjuder både traditionell försäkring, fondförsäkring samt riskprodukter och tar ett helhetsperspektiv kring kundens behov. SH Pension har i år startat en förändringsresa mot att ombildas till Tjänstepensionsförening 2021 vilket innebär legala anpassningar och nya möjligheter på marknaden. I samband med detta anpassar vi vårt erbjudande, arbetssätt och målsättning där vi ska växa och ta en större position på den svenska tjänstepensionsmarknaden. Vi är i början av en spännande transformation för SH Pension då vi utvecklar bolaget och bygger för framtiden! Red dot


Arbetsuppgifter

För dig som älskar att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer erbjuder vi en spännande roll där du tillsammans med dina fyra kollegor i säljteamet driver hela säljprocessen med eget budgetansvar.

Här har du möjlighet att påverka och direkt bidra till SH Pensions fortsatta expansion.

SH Pension har en tydlig och inspirerande tillväxtstrategi och bra produkter. Vi erbjuder transparenta och effektiva pensionslösningar för både företag och deras medarbetare och du säljer genom att skapa goda, förtroendebyggande kundrelationer.

Du identifierar och prospekterar potentiella kunder, ringer kalla samtal, bokar in egna möten och gör avslut.

Vi vill också gärna att du med din erfarenhet aktivt bidrar i arbetet med utformning av framgångsrika säljstrategier och planering för att uppnå egen säljbudget.


Utbildning/bakgrund

Vi söker dig som är en driven, ansvarsfull och målfokuserad pensionssäljare med hög energinivå och goda insikter om pensionsmarknaden.

Du har en stark vilja att göra positiv skillnad för kund.

Du kan visa på dokumenterad erfarenhet av framgångsrik försäljning (B2B) och har arbetat med försäljning inom tjänstepensionsområdet.

En förutsättning är att du har Insuresec certifiering.


Personliga egenskaper

Du gör ett positivt avtryck, skapar förtroende, övertygar och är en skicklig förhandlare.

För oss är det viktigt med fokus på kundbehov och kundtillfredsställelse. En förutsättning är att du är bra på att skapa långsiktigt goda relationer och se till kundens behov. Likaså är du kvalitetsmedveten och arbetar systematiskt, metodiskt och på ett pålitligt sätt.

Du är ansvarsfull och ser till att fullfölja och avsluta det du påbörjat.

Du är energisk och entusiastisk. En kämpe som arbetar produktivt även i pressade miljöer. Du har god balans i livet och kontroll över dina känslor i svåra situationer.

För att kunna lägga rätt strategier och hitta affärsmöjligheter är det viktigt att du håller dig uppdaterad om konkurrenter och marknadstrender.


Ytterligare upplysningar erhålles av Helena Pettersson på Qsearch, tel 0705-938766.