Affärsansvarig Förmedlarkontakt Liv

Länsförsäkringar Mäklarservice AB är ett bolag inom Länsförsäkringsgruppen som består av ett 130-tal engagerade experter inom mäklad sak- och livförsäkring. Vi jobbar uteslutande med att underlätta för försäkringsmäklare/förmedlare att göra affärer med Länsförsäkringar. Vårt mål är att vara Sveriges bästa mäklarservice. Vi arbetar på uppdrag av våra ägare, de 23 försäkringsbolagen inom länsförsäkringsgruppen och Länsförsäkringar AB.Red dot


Vi söker nu dig som vill göra skillnad mot den förmedlade liv- och pensionsmarknaden!

Är långsiktiga kundrelationer, problemlösning och hög aktivitet något som låter spännande att arbeta med? Vill du samtidigt ha chans att arbeta i en affärsdriven organisation där du alltid har kundens bästa för ögonen? Är det för dig självklart att på ett personligt, affärsmässigt och professionellt sätt se till så att vi tillsammans slår våra gemensamma mål? Då kan det här vara jobbet för dig!


Ditt uppdrag

I rollen som förmedlarkontakt är du en del av gruppen försäljning liv och personrisk som består av 10 personer. I gruppen finns 7 förmedlarkontakter där de flesta också har ett affärsansvar för ett eller flera förmedlarföretag, en administratörsansvarig, en marknadskoordinator samt en affärsspecialist personrisk.

Du har ansvar för att etablera och utveckla långsiktiga och affärsmässiga relationer med dina förmedlare.

Genom tydlig information säkerställer du att förmedlarna har mycket goda kunskaper om Länsförsäkringars produkter och tjänster. Du kommer att driva utvecklingsfrågor internt och vara delaktig i upphandlingar samt produktutveckling utifrån marknadens behov.

Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med övriga kollegor inom vår försäljningsorganisation, affärsutveckling samt vår försäljningssupport för att leverera bästa möjliga kvalitet till vår marknad.


Vem är du?

Du har en gedigen erfarenhet av arbete i liv- och pensionsmarknaden. Det är meriterande med kunskap om förmedlad marknad.

För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du är en person som brinner för att arbeta med försäljning och ser möjligheter, drivs av utmaningar, har förmågan att bygga långsiktiga relationer och trivs med att arbeta självständigt men stimuleras samtidigt av att vara en spelare i laget.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du kommer till en organisation där eget ansvar, rätt mental inställning för att lösa uppgiften och affärsmässighet är viktiga framgångsfaktorer i det dagliga arbetet. Du vill utgöra en del av vår lärande organisation genom att dela med dig av kunskap och lära av andra.


Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 3/5.
Intervjuer kommer att ske löpande.

Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på Qsearch, tel: 0707-72 77 11.