Produktansvarig företag till Dina Försäkring AB

Dina Försäkring AB är en serviceorganisation och ett försäkringsbolag som ägs av Dina-bolagen runtom i Sverige. Nu söker vi en Produktansvarig företag till vår avdelning Produkt & Underwriting. Vi är 12 personer som arbetar med produktutveckling och underwriting inom sex produktområden (motor, boende, djur, person, lantbruk och företag). Hos oss får du möjlighet att påverka ditt arbete genom egna initiativ samt att driva verksamhetens utveckling framåt i ett tätt samarbete med bolagen och andra avdelningar inom bolaget såsom t.ex. aktuarieavdelningen och utvecklingsorganisationen. Att dessutom få arbeta i kulturminnesmärkta lokaler, ett stenkast ifrån vattnet med gym och gruppträningsmöjligheter mitt i centrala Stockholm kan man väl knappast klaga på?Red dot


Beskrivning av tjänsten

Som Produktansvarig företag är du en viktig kugge i framtagandet och implementeringen av strategier och målsättningar. Du ansvarar för produktutvecklingsarbetet, villkorsskrivning och riskurval samt bidrar till utvecklingen av vår portfölj. Du ansvarar även för konkurrentbevakning och håller dej uppdaterad om utvecklingen, dels inom branschen, men även inom lagstiftning kopplat till företagsförsäkring. Arbetet som Produktansvarig företag utförs bland annat tillsammans med våra två produktspecialister företag och vår senior UW.

Utvecklingsarbete kopplat till pris och tariffer genomförs tillsammans med aktuarieteamet. Du har huvudansvaret för att vi inom Företag har konkurrenskraftiga och attraktiva produkter samt att vårt kunderbjudande är relevant.

Du är nära affären då det i rollen ingår att ha dialog både med våra riskansvariga och våra underwriters på vår Mäklardisk samt agera stöd i villkorsfrågor till våra skadereglerare, främst inom ansvar.

Det är avgörande att du är prestigelös, har ett diplomatiskt förhållningssätt i arbetet samtidigt som du tar dig fram genom att vara tydlig och agera med pondus när så krävs. Om du dessutom är relationsskapande och pedagogisk ser vi det som ett extra plus då det i rollen ingår att hålla produkt- och villkorsutbildning.


Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har djupa kunskaper och mångårig erfarenhet inom företags- och fastighetsförsäkring samt produktutveckling. Det är meriterande om du har arbetat med underwriting och riskbedömning inom företag. Till dina styrkor hör att du är resultatorienterad, analytisk och noggrann samtidigt som du är kommunikativ och agerar för goda samarbeten.

Du har ett affärsmässigt förhållningssätt samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.


Kontakt och ansökan

Tycker du att det här låter intressant? Har du kanske fler frågor om tjänsten, då är du varmt välkommen att kontakta Lisa Robberts, ansvarig Rekryteringskonsult på Qsearch, via lisa.robberts@qsearch.se eller 076-777 03 65. Facklig representant för FTF är Sammy Bergman, telefon 08-518 03 827.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan! Skicka därför in CV och personligt brev så snart som möjligt. Urval sker löpande. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom vår federation.

Ansökan!

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan! Skicka därför in CV och personligt brev så snart som möjligt. Urval sker löpande. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom vår federation.


Dina Försäkringar - Vi är sex försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Med anor sedan 1768 har vi erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare. Från Lund i söder till Piteå i norr finns vi på nära 50 platser i landet. Ledorden för vår verksamhet är att vi ska vara nytänkande, nära, och engagerade. Läs mer på www.dina.se