Länsförsäkringar Uppsala söker gruppchef till bygg- och egendomsskador

Att jobba i ett företag med 147 000 ägare är annorlunda. Det påverkar nästan allt vi gör. Vi måste till exempel vara extra bra på att se och förstå de verkliga behoven hos människor och företag som lever och verkar här i Uppsala län. Men vi kan också tänka mer långsiktigt och bidra till hållbarheten i vårt län, på riktigt. Helt enkelt engagera oss i sådant som vi vet ligger våra kunder varmt om hjärtat. Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar. Red dot


Tjänsten

Är du en trygg och erfaren ledare som älskar att få individer, grupper och verksamhet att växa och utvecklas? Vill du ha ett roligt och utmanande chefsjobb inom försäkringsbranschen? Då kanske du är vår nya gruppchef till bygg- och egendomsskador?

Vad kan vi erbjuda dig?

Rollen som gruppchef erbjuder stor variation, utmaningar och möjlighet att påverka och göra skillnad i andras liv. Du blir en del av ett kundorienterat och engagerat bolag med hållbarhet och trygghet i fokus.

Länsförsäkringar Uppsalas värdeord är affärsmässighet, handlingskraft och engagemang. Vi tror på kraften i att ha kul på jobbet och på att medarbetare som utmanas, tillåts växa och mår bra ger nöjda kunder och en framgångsrik organisation.

Dina framtida arbetsuppgifter:

Gruppen bygg- och egendomsskador tar hand om de av våra kunder som råkat ut för sådant vi alla helst vill slippa – vattenskador, bränder, stormar, inbrott och stölder. Tillsammans ansvarar medarbetarna för skadereglering mot privata hem, företag och lantbruk.

En del av ditt uppdrag som gruppchef blir att närvarande och lyhört coacha dina medarbetare så ni tillsammans förfinar och utvecklar kvalitet, kostnadsbild och effektivitet i arbetet. Där ingår bland annat fördelning av resurser, prioritering av arbetsuppgifter och utveckling av arbetsprocesser. Du blir en del av ledningsgruppen på Affärsområde Försäkring där du samarbetar med gruppchefer inom privat- och företagsförsäkring samt skador. Samarbeten på övergripande nivå inom Länsförsäkringsgruppen ingår som en del av tjänsten.

Tjänsten är på heltid och placerad på Fyrisborgsgatan 4 i Uppsala. Du rapporterar till chefen för Affärsområde Försäkring, Pierre Schuster.


Vem är du?

Du är en driven person som är trygg i dig själv, har goda ledaregenskaper och gedigen erfarenhet som chef och ledare. Du är intresserad av människor och har förmågan att motivera och engagera dina medarbetare i att var och en, och tillsammans som ett lag, uppnå de mål ni satt upp.

För att lyckas i rollen är du kommunikativ och har förmågan att förmedla energi och optimism till andra. Du är medveten om dina styrkor och svagheter samt när du behöver be om hjälp från andra. Du har ett affärsmässigt tänk som gynnar både bolaget och kundkollektivet. En framgångsfaktor i rollen kommer också vara din förmåga att vara entusiastisk och positiv även de gånger tempot är högt.

Vi ser att du har erfarenhet från försäkringsbranschen, gärna från skadeverksamhet. Har du arbetat inom bygg- och/eller egendomsförsäkring är det positivt.

I urvalet lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi värdesätter mångfald i vår verksamhet. För att uppnå en så fördomsfri rekrytering som möjligt använder vi oss av tester i processen.


Vill du veta mer?

Har du frågor är du välkommen att kontakta Stefan Otterbeck på 0707-72 77 11.
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt – dock senast 9/8.