Specialist Broker inom Ansvar till Aon

Aon är ett kunskapsföretag med global styrka och en starkt kundfokuserad företagskultur som arbetar med riskhantering, rådgivning inom pensioner och förmåner, återförsäkring, bedömning och utveckling av talanger samt anpassade försäkringslösningar för större företag. Vi har ett unikt nationellt och globalt nätverk med erfarna specialister inom samtliga försäkringsområden och erbjuder Sveriges främsta riskingenjörsteam. För dig som drivs av entreprenörskap, affärsmässighet och teamwork finns ett utvecklande arbete i en stimulerande internationell atmosfär.Red dot


Beskrivning av rollen

För att möta marknadens ökade behov förstärker vi nu enheten Commercial Risk Solutions med en Specialist Brokers inom ansvar. Som Specialist Broker kommer du att arbeta med internationella program för de största företagen och industrikunderna, representerade från många olika branscher.

På Aon arbetar vi i kundteam bestående av Specialist Broker, Account Executive samt Client Coordinator. Vi har specialister inom både inom ansvar och egendom och vi hjälps åt i våra olika uppdrag. I rollen kommer du att ingå i Practice group, ett forum där arbetar med våra olika kompetensområden.

I rollen ingår att följa upp att våra åtaganden i avtalen med kund tillgodoses och du kommer att ansvara för att leveransen utförs med hög kvalitet. Du planerar och driver det löpande arbetet med kunden på ett proaktivt sätt.

I dina arbetsuppgifter ingår att:
• vara den rådgivare som kunden alltid kan vända sig till för snabba, klara och tydliga råd och lösningar inom sakförsäkringsområdet.
• analysera kundens behov utifrån deras verksamhet.
• i samråd med kund fastställa lämpligt försäkringsskydd.
• upphandla, utvärdera samt placera försäkringsskydd.
• bistå i skadeärenden och i förhandlingar med försäkringsbolag.
• i samverkan med kollegor lokalt och internationellt säkerställa att kund löpande får del av den senaste utvecklingen inom risk - och försäkringsområdet.

Tillsammans med kollegor arbetar du med produktutveckling på kundnivå. Du planerar och genomför merförsäljning inom ditt område för att nå uppsatta försäljningsmål.

I rollen rapporterar du till Head of Commercial. Du kommer vara placerad på vårt ljusa och fina huvudkontor i Stockholm.


Kvalifikationer och egenskaper

För att lyckas i rollen har du minst fem års arbetslivserfarenhet från försäkringsrelaterade arbetsuppgifter inom ansvar för större industrikunder, med verksamhet i flera länder.

Du har troligtvis erfarenhet från en liknande roll som Specialist Broker alternativt som Underwriter från ett försäkringsbolag. En annan passande bakgrund kan vara som Skadereglerare eller Insurance Manager och som känner dig redo för en mer affärsinriktad och proaktiv roll i nästa steg.

Du har minst gymnasieexamen samt kunskaper i Officepaketet, Word, Excel och även PowerPoint. Du arbetar och kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska.

Då tjänsten innebär omfattande kundkontakt med fokus på att leverera tjänster med hög kvalité, är det viktigt att du som person är affärsmässig, kundfokuserad och resultatorienterad. Du är bra på att samarbeta och bygga relationer, både externt som internt.


Vi erbjuder

Aon tar hand om och satsar på sin personal, exempelvis genom att vi ständigt arbetar med utbildning och utveckling tillsammans. Hos oss får du möjligheten till att bredda dina kunskaper inom risk-och försäkringslösningar. Du får samtidigt möjlighet att skapa ett internationellt nätverk då du dagligen har kontakt med kollegor runt om i världen. Ett mångsidigt och utmanade arbete i en innovativ och internationell organisation med goda möjligheter för personlig och professionell utveckling där du blir en del av ett team. Vår organisationskultur präglas av professionalism, höga ambitioner och en god atmosfär. Vi är placerade i fina lokaler på Valhallavägen i Stockholm.


Ansökan

Låter det intressant? Då är du varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, ansök därför redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Qsearch. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Lisa Robberts på telefon 076 777 03 65 eller via mail: lisa.robberts@qsearch.se