Vi söker en Produktspecialist Företag till Dina Försäkring AB

Dina Försäkring AB är en serviceorganisation och ett försäkringsbolag som ägs av Dina-bolagen runtom i Sverige. Nu söker vi en Produktspecialist företag till vår avdelning Produkt & Underwriting. Vi är 12 personer som arbetar med produktutveckling och underwriting inom sex produktområden (motor, boende, djur, person, lantbruk och företag). Hos oss får du möjlighet att påverka ditt arbete genom egna initiativ samt att driva verksamhetens utveckling framåt i ett tätt samarbete med bolagen och andra avdelningar inom bolaget såsom t.ex. aktuarieavdelningen. Att dessutom få arbeta i kulturminnesmärkta lokaler, ett stenkast ifrån vattnet med gym och gruppträningsmöjligheter mitt i centrala Stockholm kan man väl knappast klaga på?Red dot


Beskrivning av tjänsten

Hos oss får du möjlighet att arbeta brett och påverka din egen utveckling. Vi behöver förstärkning och söker nu en produktspecialist Företag till Produktavdelningen på Dina AB.

Som Produktspecialist Företag på Dina Försäkringar tänker du nytt och kommer med idéer till nya produkter och förändringar i befintlig produkt. Du arbetar med att uppdatera våra villkor, riskurvalsregler och övrig produktinformation så att vi har konkurrenskraftiga och attraktiva produkter som stödjer effektiva arbetssätt och följer våra gemensamma strategier. Du håller dej uppdaterad om utvecklingen, dels inom branschen, men även inom lagstiftning kopplat till företagsförsäkring. I tjänsten ingår viss riskbedömning och underwriting. Förutom servicen till kollegor inom sälj och skador på Dina-bolagen i form av att svara på frågor så håller du utbildningar.

Hos oss är du delaktig hela vägen till att erbjudandet når kunden, vilket innebär både krav- och testarbete samt ansvar för tillhörande processer. Du kommer att arbeta tillsammans med dina tre kollegor i Företagsteamet och med övriga kollegor inom Produktavdelningen och inom Kundutvecklingsenheten, samt med övriga medarbetare på Dina AB och inom Dina-gruppen.


Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har kunskaper och erfarenhet inom företagsförsäkring. Det är meriterande om du har arbetat med produktutveckling, underwriting eller riskbedömning inom företag och fastighet. Till dina styrkor hör att du har ett affärsmässigt förhållningssätt, du är resultatorienterad, analytisk och noggrann samtidigt som du är kommunikativ och agerar för goda samarbeten.

För att lyckas i rollen ser vi att du har viljan och drivkraften att arbeta med förvaltning och utveckling med utgångpunkt från kunderna och marknaden. Du driver självständigt aktiviteter från ax till limpa och håller dig inom utsatt budget och tidsram. Du trivs med att arbeta både högt och lågt och du är utåtriktad och har förmågan att kommunicera med många olika mottagare i tal och skrift på både svenska och engelska. Du tar ansvar för gemensamt uppsatta mål och arbetar målmedvetet för att nå dem.


Kontakt och Ansökan

Tycker du att det här låter intressant? Har du kanske fler frågor om tjänsten, då är du varmt välkommen att kontakta Lisa Robberts, ansvarig Rekryteringskonsult på Qsearch, via lisa.robberts@qsearch.se eller 076-777 03 65. Facklig representant för FTF är Sammy Bergman, telefon 08-518 03 827.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan! Skicka därför in CV och personligt brev så snart som möjligt. Urval sker löpande. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom vår federation.


Dina Försäkringar Vi är sex försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Med anor sedan 1768 har vi erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare. Från Lund i söder till Piteå i norr finns vi på nära 50 platser i landet. Ledorden för vår verksamhet är att vi ska vara nära, nytänkande och engagerade. Läs mer på www.dina.se