Tjänsten är tillsatt

Redovisningsinriktad Civilekonom till Moderna Försäkringar


Moderna Försäkringar är en dynamisk försäkringskoncern som kombinerar
erfarenhet och nytänkande för att erbjuda de bästa försäkringslösningarna
inom utvalda marknadssegment. Med professionalism och engagemang utmanar vi
branschen och leder utvecklingen framåt. I koncernen ingår Moderna
Försäkringar, Atlantica, modernaBil samt Bilsport & MC. Moderna Försäkringar ägs
av Invik & Co som ingår i den isländska finans- och försäkringskoncernen Milestone. För mer information se www.modernaforsakringar.se


Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i den centrala ekonomifunktionen bestående av 11 personer som sitter i moderna lokaler på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Då en av våra medarbetare går vidare inom företaget söker vi nu en ersättare.

Din huvudsakliga uppgift är att delta i bokslutsarbetet för Livbolaget där du självständigt kommer att utföra ett antal moment och spela en central roll i arbetet. Du kommer utöver detta delta i olika projekt som bedrivs inom bolaget där du får bidra till att utveckla och förbättra struktur och rutiner. Tjänsten kommer också att innefatta en viss andel löpande arbete.


Utbildning/bakgrund

Du bör ha en civilekonomexamen i botten och gärna med ett eller ett par års erfarenhet inom redovisning. Goda kunskaper och erfarenhet av Excel är ett krav. Det är meriterande med branscherfarenhet samt om du har kunskaper i vårt ekonomisystem Raindance.


Personliga egenskaper

Du bör ha förmågan att arbeta strukturerat och självständigt och du har en stark egen drivkraft samt ett intresse av att förbättra arbetssätt och rutiner. Du bör även ha en positiv framtoning och ett genuint intresse av att arbeta med redovisning samt en vilja satsa på jobbet. Vidare så är du prestigelös och kan hugga i där det behövs för att säkerställa att arbetet flyter på ekonomiavdelningen.


Ytterligare upplysningar erhålles av Karin Nilson på Qsearch, tel : 0704-928998